Websites

....Ring 61722013

Nyborg IT bruger CMS systemet WordPress til opbygning af hjemmeside med eller uden shop.

WordPress er blandt verdens største hjemmeside systemer og adskiller sig væsentligt ved at være baseret på det såkaldte Open source kodning. Det betyder kort fortalt at selve kernen af koden i systemet er frit tilgængeligt for udviklere. Det er altså ikke et lukket system med begrænsninger

Med  WordPress får man et komplet CMS system som ikke stiller begrænsninger (Et Content Management System (CMS) er et stykke software til at organisere og lette samarbejdet med at oprette dokumenter og anden information og hvorigennem enkeltpersoner eller grupper kan håndtere en mængde elektronisk indhold, for eksempel dokumenter, filer og billeder).
CMS systemet er bygget op ved hjælp af tilføjelser man kan installere. Det er alle typer af tilføjelser som er udviklet, netop for at dække de behov der er. Gallerier, medlemsdatabaser, forums, nyhedsbrevs funktioner, booking og meget meget mere.

Nyborg IT tilbyder at skræddersy din  hjemmeside fra bunden.

Vi hjælper dig på bedste vis gennem hele projektforløbet, så du står med en færdig online løsning. Vi etablerer et testsite så du kan afprøve sitet inde publicering.
Du er velkommen til at sende os en kravspecifikation, så vi kan give dig et pristilbud på en webløsning i Joomla eller WordPress CMS.

Referencer:

www.gaia-design.dk
www.nyborgminigolf.dk
www.klejns.dk
www.skotconsulting.com
www.twenty20.dk

For aftale ring 61722013 eller ønsker du et skriftligt tilbud så skriv en mail med ønsker til post@nyborg-it.dk